Nessa-kangasmaskit 1 kpl (eri värejä)

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu
1,47 € 4,90 €
Kanerva (38)Mustanruskea (45)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Tuotemerkki / valmistaja: Nessa
  • Tuote: Nessa-kangasmaskit 1 kpl (eri värejä)
  • 97% puuvilla, 3% elastaani
  • Tuotteella ei ole palautusoikeutta, sillä se on hygieniatuote.
Nessa-kangasmaskit ovat ns. kansanmaskeja eli pärskemaskeja. Maskin tarkoitus on estää hengitysteistä ilmaan ja ympäristöön leviäviä pisaroita ja siten maskia käyttävä voi suojata muita ihmisiä. Nämä eivät ole henkilösuojaimia eivätkä anna käyttäjälleen suojaa viruksia tai bakteereita vastaan. Maski tulee pestä aina käytön jälkeen. Käyttöajaksi suositellaan korkeintaan yhtä tuntia, mutta maski tulisi vaihtaa aina, kun se alkaa tuntua kostelta, tai jos joudut sen riisumaan esim. syömisen tai juomisen takia.

Maskit ommellaan Puolassa, Nessan alusvaateompelimossa. Pese maski ennen käyttöönottoa!

Nämä kangasmaskit ovat pestäviä ja uudelleen käytettäviä. Maski pestään 60 asteessa.

Muotoon ommeltu malli, jossa tasku, johon voi halutessaan lisätä filtterikerroksen. Korvalenkit ja reuna viimeistelty pehmeällä kuminauhalla. Korkeus edestä keskeltä noin 16 cm. Alareunan leveys 17 cm. Korvalenkkien pituus noin 16 cm.

Maskin pukeminen:
Pese kädet saippualla ja vedellä ennen kuin kosket maskiin. Maskin tulee peittää suu ja nenä. Pidä kiinni korvalenkeistä ja aseta maski kasvoille. Vältä koskettelemasta maskia muualta pukemisen ja käytön aikana. Jos joudut korjaamaan maskin asentoa, tee se koskettamalla maskin reunoja, ei keskiosaa.

Maskin riisuminen:
Pese kädet ennen kuin kosket maskiin. Vältä kangasosan koskettelua. Poista maski pitämällä kiinni korvalenkeistä ja taita se niin, että kasvoja vasten ollut puoli jää taitoksen sisäpuolelle. Laita käytetty maski suoraan kuljetuspussiin tai pyykkikoriin. Huolehdi, ettei maski ole kosketuksissa puhtaiden tavaroiden kanssa. Pese lopuksi vielä kädet huolellisesti.

Tämä ei ole lääkinnällinen laite eikä se täytä EU:n lääkinnällisten laitteiden asetuksen EU 2017/745 eikä henkilösuojainasetuksen 2016/425 määräyksiä.

Lisäohjeita maskien käytöstä löydät THL:n sivuilta.


.

Tuotteita ei löytynyt.

Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.