Madison-sukkahousut leveällä reisiosalla tendresse 20 den

Cette 788-10-645

19,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
XL 48-50 (1)2XL 52-54 (4)3XL 56-58 (2)4XL 58-60
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • XL-4XL
  • 90% polyamidi, 10% elastaani
  • Tendresse - vaalea beige
  • 20 denier
  • Avatulla sukkapakkauksella ei valitettavasti ole palautus- tai vaihto-oikeutta.
Elegantit, hieman kiiltävät satiininohuet sukkahousut, joissa käytetty LYCRA® XCEPTIONELLE -materiaali on erittäin pehmeää, joustavaa. Näissä sukkahousuissa ei ole erillistä haarakiilaa, vaan istuvuus on saatu aikaan epäsymmetrisellä neulonnalla. Tässä mallissa on myös tavallista leveämpi ja joustavampi reisiosa, joka on reisien sisäpuolelta vahvistettu, joten se suojaa paremmin reisiä hiertymiseltä sekä kestää pidempään käytössä. Vahvistettu varvasosa. Keveä ja ohut sukkahousumalli sopii erityisesti juhliin ja malli onkin saanut kiitosta erinomaisesta istuvuudestaan.

Kauppiaan sukkahousuvinkit: Kun otat sukkahousut ensimmäistä kertaa käyttöön, muista venytellä niitä pituussuunnassa ottamalla kiinni varpaista ja vyötäröltä, ja venytä niitä haitarin tapaan muutaman kerran. Voit myös kostuttaa sukkahousut puhtaalla vedellä joko suihkuttelemalla tai kosteilla käsillä taputtelemalla ennen venyttelyä. Venyttelyllä ja kostuttelulla materiaali "herää" takaisin eloon ja sukkahousut on helpompi pukea päälle! Samat vinkit tepsivät myös sukkahousuihin, jotka ovat olleet pitkään kaapissa käyttämättöminä.


Muistathan, että avatulla sukkapakkauksella ei ole palautusoikeutta!

Cette-sukat ja -sukkahousut

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Belgiassa.

Kokotaulukot löydät tuotekuvista.

Käyttöönotto- ja hoito-ohjeet: Laadukkaat sukkatuotteet eivät ole kertakäyttötuotteita, kun muistat hoitaa ja huolehtia niistä oikein. Ennen käyttöä sukille ja sukkahousuille tulee antaa kosteutta ja venyttelyä, olivatpa sukat uudet tai vaan pidempään käyttämättä. Kostuta sukat kevyesti puhtaalla vedellä, venytä sitten pitämällä toisella kädellä vyötärönauhasta tai sukansuusta ja toisella kädellä varpaista ja anna sitten muutama venytys, aivan kuin venyttelisit jumppakuminauhalla. Pue sukat aina varoen koruja tai kynsiä. Pese käsin tai hellävaraisella ohjelmalla pesupussissa, ei linkousta.

Many Mornings-sukat

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Puolassa.

EU Cm
23-26 14-16,5
27-30 17-19,5
31-34 20-22,5
35-38 22-24,5
39-42 25-27,5
43-46 28-30,5
Kirjoita arvostelu

Lumingerien henkilökunta testaa: Mervi, XL - 10.06.2019

Sukkahousuiksi reiluhko mitoitus ts. vastaa kerrankin kokonumeroaan, sillä yleensä sukkahousut saa aina ottaa reilusti isompaa kokoa kuin normaalisti vaatteista. Tästä normaalia isompi koko oli minulle reiluhko ja pienempikin olisi riittänyt. Olen siis normaalisti kokoa 42-44 ja XL-koko oli tästä minulle hieman iso, vaikka käytän XL-kokoa muista saman merkin sukkahousuista. Sekä leveyttä että korkeutta riittää! Minulla vyötärö ylettyi ihan rintaliivien alareunaan asti ja uskoisin, että sen lisäksi, että sopivat omenamallisillekin vartaloille, menee nämä varmasti monelle raskausmahan päällekin. Reisiosan vahvennos ylettyy pitkälle reisiin, joten toivottavasti kestää myös hyvin hankausta. Vielä en ole ehtinyt käyttää kuin kerran, joten kokemusta ei vielä ole kestävyydestä sen enempää, tosin nämä Cette-merkin sukkahousut ovat olleet perinteisesti tosi kestäviä! Mukavat, eivät valu edes reilusta koosta huolimatta, hyvänväriset. Harkitsen samoja sukkahousuja myös mustana.

Päre - 15.08.2018

Todella hyvät ja juuri oikeaa kokoa.