{image:text}

Lahjavinkit ystävänpäivään

Oletko ostamassa ystävänpäiväksi lahjaa läheisellesi tai ystävällesi? Katso parhaimmat vinkit lahjanostajalle!

Rintaliiviasiaa

Ystävänpäivänä lahjaksi valitaan lahjaksi usein hieman persoonallisempia ja sensuellimpia lahjoja. Käyttäjänsä näköiset pehmeät ja sensuellit paketit ovat taatusti mieluisia ja sopivia ystävänpäivään. Tässä muutamia vinkkejä lahjojen hankintaan.

Rintaliivit tai alusasusetti

Alusasusettejä ostetaan lahjaksi erityisesti ystävänpäivän aikaan, kun halutaan antaa henkilökohtaisempia ja romanttisempia lahjoja. Rintaliivien ostaminen voi tuntua haastavalta, sillä erityisesti rintaliiveissä tärkeintä on oikea koko, jota harvemmin arvaamalla saa osumaan oikeaan. Jos päätät ostaa rintaliivit tai alusasusetin lahjaksi, tarkista vaikkapa pyykkinarulta tai vaatekaapista lahjansaajan rintaliiveistä kokolaput ja pyydä tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme. Voit lähettää meille sähköpostin liitteenä kuvan kokolapun merkinnöistä, mistä selviää meille oleelliset tiedot, niin neuvomme sinua eteenpäin lahjavalinnoissa. Rintaliivien ostamisessa on myös tärkeää pitää mielessä lahjansaajan tyyli: jos hän käyttää aina mustaa, pitäydy samassa värissä ja jos hän taas on värien ja kuvioiden ystävä, voit myös valita lahjan rohkeammin. Myös alushousumalleja löytyy monenlaisia ja yleensä alushousumieltymykset ovat aika tarkkoja, joten kannattaa valita jotain samantyylistä, mitä lahjansaaja yleisimmin käyttää. Rintaliivien kanssa yhteensopivat alushousut ovat aina tyylikäs valinta.

Yöpaidat ja aamutakit

Romanttiset ja sensuellit yöpaidat kuuluvat ystävänpäivälahjojen klassikoihin. Valikoimastamme löydätkin yöpaitoja jokaiseen makuun: seksikkäämmistä satiini- ja meshyöpaidoista pehmeisiin ja lämpimiin yöpaitoihin ja pyjamiin saakka. Ohuemman satiini- tai meshyöpaidan kaveriksi sopii erinomaisesti pehmeä ja lämmittävä aamutakki. Yöasut ovat helppoja lahjoja, sillä vaatekoon kanssa lahjanostajan on helpompi osua oikeaan kuin vaikkapa rintaliivien kanssa. Jos et tiedä kokoa, tarkista parin arkivaatteen kokolaput ja tee kokovalinta näiden perusteella. Valitessasi lahjaa, mieti millainen yleensä on hänen tyylinsä? Varma vinkki on valita jotain samantyylistä, jota hänellä on yleensäkin päällään - silloin lahja todennäköisimmin päätyy ahkeraan käyttöön ja ilahduttaa pitkään.
Tutustu yöpaitojen ja aamutakkien valikoimaamme >

Lahjakortti

Lahjakortti on helppo ja varma valinta. Yllätystä se ei toki tarjoa yhtä paljon kuin valmiiksi valittu alusasulahja, mutta lahjakortilla lahjansaaja saa valittua juuri itselleen mieleiset ja tarpeelliset tuotteet. Lahjakortti käy joko osamaksuna isompaan ostokseen tai sillä voi maksaa useamman pienen ostoksen.
Meiltä voit ostaa lahjakortit 25-150 euron summalle.

Bonusvinkki: Sukat

Sukat yksinään voivat tuntua tylsältä lahjalta, mutta meiltä löytyy mielenkiintoinen valikoima arkeen ja juhlaan sopivia sukkatuotteita. Sukat voivat olla kiva täydennys muun lahjan lisänä, esimerkiksi stay up -sukat tai saumasukkahousut ovat oiva alusvaatesetin täydentäjä. Sukille löytyy yleensä käyttöä myös myöhemmin, joten sukkalahja on lisäksi käytännöllinen!
Katso kaikki sukkatuotteemme >

Bonusvinkki 2: Soak-pesuaineet

Soak-pesuaineet tekevät alusvaatepyykin pesusta hitusen verran mukavampaa! Soak-pesuaineet ovat helppokäyttöisiä ja hellävaraisia. Esimerkiksi rintaliivien annetaan liota Soak-pesuainevedessä 15 minuuttia ja se on siinä! Ei hankausta, liotusta eikä toistuvia huuhtelukertoja, sillä Soak-pesuainetta ei tarvitse välttämättä edes huuhdella. Tilaa Soak täydentämään alusvaatelahjaostosta ja arkinen pesuhetki on aavistuksen helpompi ja mukavampi. Soak on myös reissaajan, kesämökkeilijän sekä neulojan tai virkkaajan valinta, sillä se sopii erinomaisesti myös villavaatteiden pesuun ja on lisäksi myös biohajoava!
Tutustu Soak-valikoimaamme >


: 06.02.2024 15:03

Julkaistu: 06.02.2023 14:46

Ystävänpäivälahjavinkit