{image:text}

Kuppikoot kuntoon!

Oletko jo kuullut #kuppikootkuntoon -sovitustapahtumistamme? Olemme järjestäneet tapahtumia kesästä lähtien ja uusia on tulossa.

Rintaliiviasiaa

Kesän aikana olemme järjestäneet #kuppikootkuntoon -sovitustapahtumia, joissa on annettu neuvoja oikean koon valintaan. Tilaisuuksissa esittelymalleina olevia rintaliivejä on voinut tulla sovittelemaan 3-5 hengen porukoissa. Tapahtumassa olemme myös halunneet tarjota osallistujille mahdollisuuden eri valmistajien rintaliivien vertailuun, jotta eri liivimerkkien istuvuutta on päässyt testaamaan. Kokeilemalla huomaa miten eri valmistajien tuotteista voi joutua valitsemaan eri kokoa kuin oletettu oma koko on, jotta rintaliivi on istuva.

Kyselimme ennakkoon osallistujilta heidän käyttämiään rintaliivien kokoja. Osa arvioi olevansa kokoa 95D, 85D, 85E, 75-80H, 70-75 F-G, 80I ja 70-75 D-E. Sovitettaessa osallistujien kanssa päädyttiin muun muassa kokoihin 80J, 80K, 90F, 75L ja 80M.

Alla saamaamme palautetta tapahtumasta:

Minna, 75L

Lämmin kiitos järjestetystä Kuppikoot kuntoon -tapahtumasta, johon osallistuimme ystävieni kanssa! Vaikka rintojen kanssa on tullut elettyä teini-iästä saakka – ja teiniajoista on jo 25 vuotta –, niin oli silti yllätys, kuinka väärin olin olettanut rintojeni koon ja myös kuinka väärin minua oli aiemmin muissa alan liikkeissä neuvottu rintaliivien kanssa: kuinka ne puetaan, millä tavalla rinnat asetellaan ja millä tavalla liivin pitää istua. Faktahan on se, että alusvaatteiden erikoisliikkeistäkään ei löydy niin isoja kuppikokoja kuin mitä minulle Lumingeriella katsottiin ja suositeltiin. Olen kuitenkin aiemmin aina mukisematta ostanut väärän koon jumalattoman kalliista liiveistä ja ihmetellyt jäykkää oloani. Ostin tapahtumasta Nessan Marvy-liivit, joiden sisälle rintani mahtuvat (jopa ns. kainaloläskit, ne kun kuulemma ovatkin osa rintoja!) ja toden totta: nyt on helpompi olla, liikkua, seistä ja istua. Käsillä on rennompi olla, kun osa rinnoista ei ole tukkimassa kainaloita ja rinnat ohjautuvat kauniimmin eteenpäin. Tapahtumasta oli suuri apu, sillä jatkossa uskallan tilata ja ostaa muutamia liivimerkkejä verkkokaupasta, ja saan samalla isomman rintaliivivaraston, kun esimerkiksi yksien Primadonnan liivien hinnalla saan jo kahdet paremmin istuvat liivit Lumingerien kautta. Teille Lumingerien naisille lähetän isot kiitokset: kiitos ihan mahtavasta tapahtumasta, palvelusta ja neuvoista! Elämäni helpottui kertaheitolla.

Suosittelen lämmöllä tällaista tapahtumaa kaikille naisille, jos olette vielä niitä järjestämässä. Rintaliivit ovat niin tärkeä osa jokapäiväistä elämää, että oikea koon varmistaminen ja löytyminen helpottaa ryhdikkyydessään yleisesti oloa sekä pukeutumista.

Kiitos kaikille #kuppikootkuntoon -sovitustapahtumiimme osallistujillle!
Järjestämme uusia tapahtumia myös myöhemmin. Seuraa siis julkaisujamme Facebook -sivulla!


: 09.04.2019 13:33

Julkaistu: 21.09.2018 13:01