{image:text}

Fantasie Envisage

Fantasie Envisage-sarja on upea yhdistelmä mukavuutta ja tukea kauniisti muotoilluissa alusasuissa. Envisage-sarjasta löydät niin pehmeän kokokuppisen toppaamattoman liivin kuin kevyesti topatun spacer-t-paitaliivin. Kumpaakin liivimallia saatavilla hurmaavassa metallinhohtoisessa harmaanruskeassa värissä, Taupe. Täydellisen alusasusetin rakennat joko sarjan omilla korkeavyötäröisillä alushousuilla, joissa samaa hennosti eläinkuvioitua jacquard-printtineulosta tai yksinkertaisen tyylikkäillä ja litteäsaumaisilla yhdenkoon Smoothease-housuilla.Pehmeäkuppiset Envisage Soft Side Support -liivit myötäilevät miellyttävästi muotojasi

  • Soft Side Support -mallinen liivi kolmipalaisella kupilla
  • kaarituettu, toppaamaton
  • 65-90 D-K, 65-85 L
  • 59 €

Tämän liivin kolmipalainen kuppi antaa rinnalle kauniin pyöreän muodon ja sivutuki ohjaa rintaa kainaloista eteenpäin. Kuppien käärmekuosinen materiaali on ultrakevyttä ja pehmeää joustoneulosta, joka muotoutuu kauniisti ja istuu erinomaisesti myös hieman erikokoisille rinnoille. Kokokuppinen malli sulkee rinnan kattavasti kuppeihin ja tarjoaa rinnoille kauttaaltaan hyvän tuen. Pehmeä liivi on huomaamaton vaatteiden alla kuppien piilosaumojen sekä kupin sileä alaosan ansiosta. Ihana arkiliivinä juuri pehmeän istuvuutensa ansiosta.

Tutustu tarkemmin tähän tuotteeseen >
Envisage-t-paitaliivin sileät kupit ovat huomaamattomat ohuempienkin yläosien alla

  • Moulded Spacer -mallinen liivi saumattomalla kupilla
  • kaarituettu, kevyesti topattu
  • 65-90 D-H, 65-85 I, 65-80 J, 65-75 K
  • 69 €

Kokokuppisessa saumattomassa liivissä kupit ovat on keveää ja hengittävää spacer foam-materiaalia, joka myötäilee rintoja ja antaa rinnoille kauniin pyöreän muodon. Käyttömukavuutta lisäävät joustavat reunukset kupeissa ja kainalon alla. Saumattomat ja muotoonprässätyt kupit ovat sekä mukavat päällä että hyvin huomaamattomat kaikenlaisten yläosien kanssa. Erinomainen t-paitaliivinä! Myös tämän liivin mahtavassa kokovalikoimassa on runsaasti kokoja K-kuppiin saakka.Tutustu tarkemmin tähän tuotteeseen >
Envisage-liiveissä olkaimet eivät karkaa hartioilta

Liivin oikea koko ja mallin hyvä istuvuus vaikuttavat merkittävästi myös olkaimien käyttömukavuuteen. Oikeassa koossa liivin olkaimet eivät paina hartioita eivätkä lipsu alas. Envisage-sarjan liiveissä olkainten pysymiseen hartioilla on kiinnitetty erityishuomiota. Kummassakin liivimallissa olkainten kiinnitys on normaalia keskempänä, mikä estää olkainten valumisen hartioilta ja korkea takaosa siloittelee myös selkäpuolta. Takana olkainten kiinnikkeiden nuolimainen muotoilu ohjaa olkainta oikeaan suuntaan.
Yhteensopivat alaosat samaan sävyyn

Envisage-sarjan korkeavyötäröisissä alushousuissa on edessä tuplapaneeli, joka tukee kevyesti ja siloittelee vatsaa. Housujen yleisilme on huomaamaton vaatteiden alla vyötärönauhaa myöten ja saumattomat laserleikatut reunat eivät purista tai hierrä. Housun ihanan joustavat materiaalit viimeistelevät miellyttävän käyttökokemuksen. Envisage High Waist -alushousujen hinta 36 €.

Fantasie Smoothease -housujen valikoimasta löytyy myös superpehmoisat vaihtoehdot Envisage-sarjaan samassa sävyssä. Smoothease-housuissa on litteät ja pehmeät liimasaumat niin sivuilla, vyötäröllä kuin lahkeensuissakin. Tämä yhdenkoon alushousumalli sopii koolle XS/36 - XL/44 ja tarjoaa edullisemman vaihtoehdon vain 15 eurolla.