Enell-urheiluliivit Coral

Enell NL-100-830 - saatavana Suomesta vain meiltä!

63,20 € 79,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
00 (1)0.12 (2)345678
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Huomioi tässä tuotteessa Enellin oma mitoitus Valittu kuppikoko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-10 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • kaaritueton, edestä avattava sporttiliivi
 • 00-8
 • 90% nylon, 10% lycra
 • Kausiväri kevät 2019: Coral
 • ENELL SPORT BRA - The bounce stops here!
 • Enell-urheiluliivejä voit huoletta käyttää myös vesilajeissa ja uinnissa, kunhan huolehdit, että suola- tai kloorivesi tulee huuhdeltua hyvin pois! Suosittelemme pesuun helppokäyttöisiä Soak-pesuaineita!
Enell-sporttiliivit antavat hyvän tuen ja ne on suunniteltu kurvikkaammille liikkujille. Liivimalli on muotoiltu siten, että se tukee rintaa joka puolelta, ei pelkästään alapuolelta, ja tuen maksimoimiseksi kuppiosassa on tuplakangas. Toppimaista liiviä voit pitää yläosana myös sellaisenaan, sillä se on peittävä sekä malliltaan että materiaaliltaan. Leveät olkaimet estävät liiviä painumasta ihoon. Edestä avattavat hakaset helpottavat pukemista ja lisäksi takaosa jää sileäksi, jolloin selkään ei tule painaumia hakasista tai kiinnikkeistä liikkeistä tai lajeista, joissa ollaan selällään. Enell-liiveissä käytetty NATUREXX®-materiaali nostaa kosteuden pois iholta, jolloin liivit tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Tuote kestää konepesun 40 asteessa. Huom! Ei huuhteluainetta tai valkaisuainetta! Viimeistellyt saumat ovat mukavat eivätkä aiheuta hiertymiä iholle.

Näin puet Enellit yllesi:

 • Pue Enell-urheiluliivit, kuten pukisit mitä tahansa tavallista liiviä, eli pujota kädet aukoista ja nosta liivit sitten ylös.
 • Ota sitten napakka ote liivien alaosasta hakasten vierestä ja vedä liivit rintojesi alle.
 • Aloita aina hakasten kiinnitys alhaalta ja etene yksi kerrallaan aina ylös asti.
 • Kun olet saanut liivit yllesi ja hakaset kiinni, asettele rintasi hyvin liiveihin. Ujuta käsi sisään kaula-aukosta ja nosta rintaa ylöspäin sekä asettele rintaa hieman kainaloonpäin. Käytä vasenta kättä oikean rinnan asetteluun ja toisinpäin. Voit myös kumartua hieman eteenpäin.
 • Liivien alareunan nauhan tulee olla rintakehää vasten eivätkä rinnat saa jäädä tämän nauhan alle. Lisäksi nännien tulisi olla liivien etusauman kaaren kohdalla tai hieman sen alapuolella.


Vertailussa Enell, Panache sport ja normaalit liivit

Enellista löytyy kokoja 60-130-ympärysmittaa käyttäville, joten kokovalikoimaa on runsaasti! Tarkista oma Enell-kokosi alta löytyvällä laskurilla, sillä Enell-urheiluliiveissä on ihan oma kokoluokittelunsa. Mittaa itsesi rintaliivit päällä ja tarkista taulukosta tai laskurin avulla, mitä kokoa olet. Taulukon mitat ovat vartalon mittoja, eivät urheiluliivien mittoja. Laita omat mittasi taulukon alimmaisella rivillä oleviin kentiin ja laskuri näyttää Enell-kokosi.

Enell sizes cover most bra sizes from 65 to 130 bands. To check your own Enell size, measure around the bust and around the rib cage right under your bust and fill your measurements to the fields below. The size calculator will suggest you the size to best fit your measurements.Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
81-89 68-74 00
86-94 74-79 0
91-99 79-83 1
97-107 83-89 2
104-114 89-94 3
112-122 94-99 4
119-129 99-107 5
127-137 107-117 6
135-145 117-125 7
142-152 125-135 8
Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
Kirjoita arvostelu

Jenni, 3 - 01.10.2020

Hyvin tukeva ja mittalaskuri antoi oikean koon vaikka epäilin liian pieneksi. Sopivat tarvittaessa myös imetykseen. Yksi piste pois, kun eivät ole mitkään kauneimmat.

HannaH - 12.08.2020

Jo toiset Enellit menossa. Todella tukevat ja mitoitus armollinen imettäessä, kun rinnan koko vaihtelee ja paino putoaa.

Reetta - 07.07.2020

Aivan mahtavat, toimii kuin ryhtiliivinä! Teen melko raskasta fyysistä työtä joka rasittaa yläselkää. Nämä liivit alkoi heti helpottamaan yläselän vaivoja kun rintojen paino jakaantuu tasaisemmin. Materiaali on pehmeää ja erittäin mukavat päällä. Edes koko selän peittävä takaosa ei hiosta vaikka epäilinkin sitä alkuun. Kokotaulukon mukaan olin 4 ja 5 välissä joista pienempi koko osoittautui passeliksi.

Leasisko, koko 5 - 20.12.2019

Enelin kokonumero muuten hyvä, mutta kuppikoko F/G-kuppia käyttävälle liian pieni. Rinnat tursuivat kainaloista kun ne oli ahdettu liian tiukalle.
Satiinikangas ei myöskään ollut mieleiseni, mutta sehän on makuasia. Jos koko olisi sopinut, olisin ottanut.

Jenna88, 3 - 26.07.2019

Tilasin mittojen mukaan nämä urheiluliivit ja koko oli juuri oikea. Liivit tuntuu mielettömän mukavilta päällä ja silti tukee vahvasti. Vahva suositus :)

Minna, 75H - 25.07.2019

Tästä liivistä otin koon 1 normi liiveissä kokoni 75H ja liivi oli juuri passeli! Aluksi liivien pukeminen tuntui hankalalta ja näytti, että onko kuppi liian pieni rinnuksilleni, mutta päätin kuitenkin testata liivejä pitempään. Näistä tuli luottoliivini juoksulenkeillä!! Rinta ei hölsky ja ovat todella mukavan napakat, eivät kuitenkaan kiristä eivätkä purista. On niin kuin liivejä ei päällä olisikaan. Jumpissakin mukava, kun ei ole painavia hakasia ym. selkäpuolella. Liivit kestäneet melkein päivittäisen käytön ja pesun hyvin. Liivien väri on aivan ihana, eikä haittaa vaikka vilkkuu toppien alta. Tätä mallia tilaan jatkossakin ja suosittelen vahvasti kokeilemaan.