Enell-urheiluliivit vaaleanpunainen Hope

Enell NL-100-680 - saatavana Suomesta vain meiltä!

79,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
000.1 (1)2345678
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Huomioi tässä tuotteessa Enellin oma mitoitus Valittu kuppikoko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-10 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • kaaritueton, edestä avattava sporttiliivi
 • 00-8
 • 90% nylon, 10% lycra
 • Vaaleanpunainen
 • ENELL SPORT BRA - The bounce stops here!
 • Enell-urheiluliivejä voit huoletta käyttää myös vesilajeissa ja uinnissa, kunhan huolehdit, että suola- tai kloorivesi tulee huuhdeltua hyvin pois! Suosittelemme pesuun helppokäyttöisiä Soak-pesuaineita!
Enell-sporttiliivit antavat hyvän tuen ja ne on suunniteltu kurvikkaammille liikkujille. Liivimalli on muotoiltu siten, että se tukee rintaa joka puolelta, ei pelkästään alapuolelta, ja tuen maksimoimiseksi kuppiosassa on tuplakangas. Toppimaista liiviä voit pitää yläosana myös sellaisenaan. Leveät olkaimet estävät liiviä painumasta ihoon. Edestä avattavat hakaset helpottavat pukemista ja lisäksi takaosa jää sileäksi, jolloin selkään ei tule painaumia hakasista tai kiinnikkeistä liikkeistä tai lajeista, joissa joudut olemaan selällään. Enell-liiveissä käytetty NATUREXX®-materiaali nostaa kosteuden pois iholta, jolloin liivit tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Tuote kestää konepesun 40 asteessa. Huom! Ei huuhteluainetta tai valkaisuainetta! Viimeistellyt saumat ovat mukavat eivätkä aiheuta hiertymiä iholle.

Näin puet Enellit yllesi:

 • Pue Enell-urheiluliivit, kuten pukisit mitä tahansa tavallista liiviä, eli pujota kädet aukoista ja nosta liivit sitten ylös.
 • Ota sitten napakka ote liivien alaosasta hakasten vierestä ja vedä liivit rintojesi alle.
 • Aloita aina hakasten kiinnitys alhaalta ja etene yksi kerrallaan aina ylös asti.
 • Kun olet saanut liivit yllesi ja hakaset kiinni, asettele rintasi hyvin liiveihin. Ujuta käsi sisään kaula-aukosta ja nosta rintaa ylöspäin sekä asettele rintaa hieman kainaloonpäin. Käytä vasenta kättä oikean rinnan asetteluun ja toisinpäin. Voit myös kumartua hieman eteenpäin.
 • Liivien alareunan nauhan tulee olla rintakehää vasten eivätkä rinnat saa jäädä tämän nauhan alle. Lisäksi nännien tulisi olla liivien etusauman kaaren kohdalla tai hieman sen alapuolella.


Vertailussa Enell, Panache sport ja normaalit liivit

Enellista löytyy kokoja 60-130-ympärysmittaa käyttäville, joten kokovalikoimaa on runsaasti! Tarkista oma Enell-kokosi alta löytyvällä laskurilla, sillä Enell-urheiluliiveissä on ihan oma kokoluokittelunsa. Mittaa itsesi rintaliivit päällä ja tarkista taulukosta tai laskurin avulla, mitä kokoa olet. Taulukon mitat ovat vartalon mittoja, eivät urheiluliivien mittoja. Laita omat mittasi taulukon alimmaisella rivillä oleviin kentiin ja laskuri näyttää Enell-kokosi.

Enell sizes cover most bra sizes from 65 to 130 bands. To check your own Enell size, measure around the bust and around the rib cage right under your bust and fill your measurements to the fields below. The size calculator will suggest you the size to best fit your measurements.Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
81-89 68-74 00
86-94 74-79 0
91-99 79-83 1
97-107 83-89 2
104-114 89-94 3
112-122 94-99 4
119-129 99-107 5
127-137 107-117 6
135-145 117-125 7
142-152 125-135 8
Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
Kirjoita arvostelu

Elli 80D - 10.04.2020

Erinomainen liivi ratsastajalle. Koko oli sopiva.

Maiju, koko Enell 5 - 19.08.2018

Minulla on kolmet eri väriset kokoa 5 olevat liivit. Teen todella fyysistä työtä, jossa ennen sain väännellä rintoja takaisin liiveihin ja koko ajan aikaa meni katseluun että pysyvät kupeissaan. Leveiden olkainten myötä päänsäryt vähenivät ja ryhti on selvästi parempi verrattuna tavallisiin kaarituellisiin liiveihin. Olin jo harkinnut piennenysleikkausta, koska rinnan aluset rikkoutuvat kun kaarituet katkeilevat ja tökkivät ihoon reikiä ja viiltoja. Enell liivien myötä en ole enää edes kiinnittänyt huomiota "virheasentoihin" ja käytän liivejä ihan päivittäin, myös vapaalla.

Tarja enell2 - 20.11.2016

Tukee hyvin ja parasta on kun selän rintarankasärky helpottaa,käytän päivittäin työssä.Kyllä ne kesällä vähän hiostaa selkää.

Ninnu, enell4 - 06.09.2016

Nämä on aivan parhaat urheiluliivit jotka päällä juokseminenkin onnistuu ilman kipuja ja epämiellyttävää "hytkymistä".

Satu,6 - 10.07.2016

Olen oikein tyytyväinen liiveihin,ovat ihanan pehmeät,mutta tukevat silti hyvin.

Heidi, 4-5 - 17.01.2016

Olen fibromyalgiasta ja siten rinta ja vatsaturvotuksesta kärsivä ja tarvitsen liivin joka kohottaa rinnat erilleen vatsasta siten että ne eivät spasmita ylävatsaa(vammalihas) . Liivissä on tehokas kompressio ja kerrankin kangas ja kuminauha on oikeanlainen. Olen vielä lyhentänyt olkaimia ja kohottanut kuppeja vertikaalisesti samalla, jotta ne soveltuisivat 1x C-kokonakin juuri itselleni. Kangas on kerrankin sellainen ettei anna liikoja periksi. Olisi vielä kaarituelliset kupit sisällä antamaan lisäpuhtia.

NK 80HH/L, Enell 4 - 29.12.2015

Toiset ostamani Enellit ja erinomaiset ovat nämäkin. HH/L-kuppisena olen aivan Enellin mitoituksen äärirajoilla, mutta tukevina ja kaarituettomina nämä ovat olleet monen pitkän työpäivän pelastus. Hyppypomppu-urheiluun pitänee katsoa jotakin tilavampaa, kupillista liiviä, mutta erittäin aktiiviseen arkeen nämä ovat korvaamattomat. Mukavampaa liiviä en ikinä ole käyttänyt.

Jenna, 2 - 22.09.2015

Ensimmäiset ostamani urheiluliivit, jotka sopivat täydellisesti minulle. Mittani osuivat koon kaksi keskivaiheille ja liivit sopivat täydellisesti. Aiemmin esimerkiksi juokseminen on ollut todella epämiellyttävää urheiluliiveistä huolimatta, mutta nämä liivit pitävät rintani kurissa.

Merja (4) - 24.06.2015

Erinomaiset urheiluliivit isorintaiselle naiselle! Olen tilannut täältä aikaisemminkin hyviä urheiluliivejä, mutta valitettavasti kaarituellisten liivien luut tulevat aika pian kankaasta läpi ja alkavat pistää haitaten mukavuutta. Nämä tuettomat liivit ovat napakat ja istuvat hyvin, ainakin näin muutaman käyttökerran kokemuksella. Lisäksi liivit ovat laadukkaan oloiset ja hyvin tehdyt, hintansa veroiset. Kokotaulukko pitää hyvin paikkansa, mikä on bonusta kaikinpuolin hyvään asiakaspalveluun.

Anneli (eu 85F ?) - 19.11.2014

Kaunis, hyvin tukeva liivi. Jouduin valitsemaan kokojen 3 ja 4 välillä ja päädyin kolmoseen. Testasin työpäivän ajan ja liivi alkoi loppupäivästä ahdistamaan alaosastaan...oli pakko vähän avata alahakasia. Mahdollisesti jossain välissä voin vielä tilata toiset, mutta valitsen kokoa isommat.

GingerLily, 65G - 30.09.2014

Olen povekas urheiluhullu, joka vihaa rintojen hölskymistä. Rintani pysyvät parhaiten "kurissa" kaksien urheiluliivien yhdistelmällä: Panachen kaarituelliset urheiluliivit alle ja Shock Absorber Max Sports Bra -toppi päälle. Koska urheilen 5-7 viikossa, tarvitsen *monet* liivit. Enell-urheiluliivit vaikuttivat kuvauksen perusteella ihanteelliselta tuotteelta minulle.
Harmikseni malli ei kuitenkaan sopinut rinnoilleni. Rintani ovat luonnostaan melko pyöreät ja pulleat ylhäältäkin (hyvin harvat kokokuppiset liivit sopivat minulle).
Enellin urheiluliivit ovat varmasti hyvät naisille, joiden rinnat ovat imetyksen ja/tai laihtumisen takia menettäneet runsauttaan yläosasta.