Dublin Active-tukisukkahousut musta 60 den

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu
9,50 € 19,00 €
S 36-38 (1)M 40-42L 44-46XL 48-50
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • Tuotemerkki / valmistaja: Cette
 • Tuote: 775-12-902 Dublin Active-tukisukkahousut musta 60 den
 • Värikoodi: Musta
 • S-XL
 • 60 denier
 • 83% polyamidi, 16% elastaani, 1% puuvilla
 • Avatulla sukkapakkauksella ei valitettavasti ole palautus- tai vaihto-oikeutta.
Aavistuksen läpikuultavat satiininsileät sukkahousut kevyellä 10 mmHg:n kompressiolla. Kevyt kompressio parantaa pintaverenkiertoa ja auttaa jalkoja jaksamaan paremmin kiireisessä arjessa. A-luokan 10 mmHg:n kompressio on kevyempi kuin kevein 1-luokan lääkinnällisten tukisukkahousujen kompressio (15-21 mmHg), joten ne sopivat ihan jokaiseen jalkaan ja voit käyttää niitä huoletta vaikka joka päivä. Materiaali on pehmeää, joustavaa ja himmeäkiiltoista. Leveä ja pehmeä vyötärönauha on miellyttävä päällä eikä purista. Puuvillavuorattu haaraosa tuntuu miellyttävältä eikä hiosta. Litteät saumat.

Pue tukisukkahousut aamulla heti ensimmäisenä tai levähdä puolisen tuntia jalat ylhäällä, jos puet ne illalla, ja olet jo ollut päivän jalkeilla.

Kauppiaan sukkahousuvinkit: Kun otat sukkahousut ensimmäistä kertaa käyttöön, muista venytellä niitä pituussuunnassa ottamalla kiinni varpaista ja vyötäröltä, ja venytä niitä haitarin tapaan muutaman kerran. Voit myös kostuttaa sukkahousut puhtaalla vedellä joko suihkuttelemalla tai kosteilla käsillä taputtelemalla ennen venyttelyä. Venyttelyllä ja kostuttelulla materiaali "herää" takaisin eloon ja sukkahousut on helpompi pukea päälle! Samat vinkit tepsivät myös sukkahousuihin, jotka ovat olleet pitkään kaapissa käyttämättöminä. .

Muistathan, että avatulla sukkapakkauksella ei ole palautusoikeutta!

Cette-sukat ja -sukkahousut

Kokotaulukot löydät tuotekuvista.

Käyttöönotto- ja hoito-ohjeet: Laadukkaat sukkatuotteet eivät ole kertakäyttötuotteita, kun muistat hoitaa ja huolehtia niistä oikein. Ennen käyttöä sukille ja sukkahousuille tulee antaa kosteutta ja venyttelyä, olivatpa sukat uudet tai vaan pidempään käyttämättä. Kostuta sukat kevyesti puhtaalla vedellä taputtelemalla, venytä sitten pitämällä toisella kädellä vyötärönauhasta tai sukansuusta ja toisella kädellä varpaista ja anna sitten muutama venytys, aivan kuin venyttelisit jumppakuminauhalla. Pue sukat aina varoen koruja tai kynsiä. Pese käsin tai hellävaraisella ohjelmalla pesupussissa, ei linkousta.

Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.