{image:text}

Curvy Kate DelightFull - täydellinen liivi kurveillesi

Curvy Katen uutuusmalli DelightFull on erityisesti isompien kuppikokojen käyttäjille suunnattu rintaliivi. DelightFull- liivissä Cushion Comfort pehmustetyynyt suojaavat kehoasi kaaritukien painaumilta. Kokokuppista DelightFull -liiviä on Lumingerielta saatavissa koossa 70-105, E-O.

Uutuusliiviä on valikoimassamme ihanassa ja monikäyttöisessä värissä, latte. Tämä väri jää jatkuvaksi malliksi valikoimaamme. Tulossa kesäkuussa 2019 DelightFull-liivistä myös kausiväri, luumu.

Cushion Comfort -pehmustetyynyt estävät kaarituen pään pistelyn

Cushion Comfort - pehmustetyynyt ovat DelightFull -liivin erityisominaisuus. Curvy Katen oma tuoteominaisuus suojaa erityisesti yleistä kipupistettä kaarituen päässä kainalon alla, jolloin kaarituen pää ei pääse painamaan kehoasi.

DelightFull-liivissä useita käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia

Rintaliivien keskiosa on profiililtaan matala. Keskiosassa kuppien alaosan kankaat limittyvät, jolloin rintaliivin runko ei pääse niin helposti painamaan palleaa. DelightFull -liivin ympärys kaartuu ja mukailee vartaloasi, mikä minimoi rintaliivin ympäryksen rullautumista ja parantaa käyttömukavuutta.

Joustava kupin yläosa mukautuu rintoihisi

Nelipalaiset kupit antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja kohottavat rintaa. Kupin yläosan joustopitsi tukee pehmyttä ja täyteläistä rintaa. DelightFull-liivi istuu kupruilematta ja puristatta sekä hieman erikokoisille rinnoille että kuukautiskierron vaikuttaessa rintojen kokoon kupin yläosan pehmeiden ja joustavien materiaalien ansiosta.

Tukevat ja mukavat olkaimet

Sekä edestä että takaa keskemmälle kiinnitetyt olkaimet edesauttavat olkainten pysymistä olkapäillä. DelightFull -liivin käyttömukavuutta täydentävät myös osaltaan liivin leveät olkaimet.

Erityishuomio selän sileämmässä siluetissa

Takaosan siluettiin ja käyttömukavuuteen on Curvy Kate DelightFull -liivissä kiinnitetty erityisesti huomiota. Takaosan siivekkeet ovat tavanomaista leveämmät ja olkainten kiinnityskohdat on tuotu normaalia korkeammalle, jotka viimeistelevät rintaliivin istuvuuden tasoittamalla selän. DelightFull -liivin takaosan siivekkeiden tukeva mesh-kangas palautuu hyvin käytön jälkeen ja tukee päivän menoissa. Takaosan siivekekaistale alkaa jo kaarituen alta, jolloin liivissä ei ole sivuluita tai -saumoja, jotka painaisivat kylkiin.