Cette-kangasmaskit 3 kpl musta

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu
6,00 € 15,00 €
Yksi koko (10)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu kuppikoko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Tuotemerkki / valmistaja: Cette
  • Tuote: 555-12-902 Cette-kangasmaskit 3 kpl musta
  • 96% polyamidi, 4% elastaani
  • Tuotteella ei ole palautusoikeutta, sillä se on hygieniatuote.
Cette-kangasmaskit ovat ns. kansanmaskeja eli pärskemaskeja. Maskin tarkoitus on estää hengitysteistä ilmaan ja ympäristöön leviäviä pisaroita ja siten maskia käyttävä voi suojata muita ihmisiä. Nämä eivät ole henkilösuojaimia eivätkä anna käyttäjälleen suojaa viruksia tai bakteereita vastaan. Maski tulee pestä aina käytön jälkeen. Käyttöajaksi valmistaja suosittelee maksimissaan 4 tuntia, mutta maski tulisi vaihtaa aina, kun se alkaa tuntua kostelta, tai jos joudut sen riisumaan esim. syömisen tai juomisen takia. THL suosittelee maksimissaan tunnin käyttöaikaa.

Pakkauksessa on 3 kappaletta maskeja.

Nämä kangasmaskit ovat pestäviä ja uudelleen käytettäviä. Maski pestään 60 asteessa. Maskeissa käytetyssä Q-SKIN®-materiaalissa on hopeaioneita, jotka estävät bakteerien kasvua. Materiaali on hengittävää ja joustavaa, joten se on miellyttävä ihoa vasten ja muovautuu mukavasti kasvoille.

Tuubimainen malli, jossa korvalenkit ovat samaa neulosta kuin itse maski, ja johon voi halutessaan lisätä sisälle filtterikerroksen.

Maskin pukeminen:
Pese kädet saippualla ja vedellä ennen kuin kosket maskiin. Tarkista, että maski on ehjä ja puhdas ennen kuin puet sen. Varmista, että maski on oikean kokoinen. Korvalenkkien edessä on pientä rypytystä. Pue maski niin, että rypytys tulee ulospäin. Maskin tulee peittää suu ja nenä. Pidä kiinni korvalenkeistä ja aseta maski kasvoille. Vältä koskettelemasta maskia muualta pukemisen ja käytön aikana.

Maskin riisuminen:
Pese kädet saippualla ja vedellä ennen kuin kosket maskiin. Vältä kangasosan koskettelua. Poista maski pitämällä kiinni korvalenkeistä ja taita se niin, että kasvoja vasten ollut puoli jää taitoksen sisäpuolelle. Laita käytetty maski suoraan kuljetuspussiin tai pyykkikoriin. Huolehdi, ettei maski ole kosketuksissa puhtaiden tavaroiden kanssa. Pese lopuksi vielä kädet huolellisesti.

Tämä ei ole lääkinnällinen laite eikä se täytä EU:n lääkinnällisten laitteiden asetuksen EU 2017/745 eikä henkilösuojainasetuksen 2016/425 määräyksiä. Tuote täyttää kuitenkin belgialaisen kansanmaskeja koskevan ohjeistuksen vaatimukset, NBN/DTD S 65-001:2020 (28/04/2020).

Lisäohjeita maskien käytöstä löydät THL:n sivuilta.


.

Tuotteita ei löytynyt.

Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.