Braza Clothing Adhesives -vaateteippiliuskat 40 kpl

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu

Braza 1007-26

15,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
40 kpl / pkt (3)
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Kaksipuolinen ihoteippi / vaateteippi
  • Kirkas
Kaksipuolinen alusvaateteippi on erittäin monikäyttöinen: vaateteipillä varmistat avonaisten paitojen, toppien ja mekkojen paikoillaan pysymisen, varmistat sukkanauhasukkien ylhäällä pysymisen, pikakorjaat repsahtaneen hameenhelman tai lahkeensuun sekä kiinnität esimerkiksi liimattomia ihokoruja. Paketissa 40 kappaletta valmiita teippiliuskoja.

Tuotetta EI saa käyttää auringonpolttamalle tai rikkonaiselle iholle. Ihon tulee olla puhdas, joten älä rasvaa tai puuteroi ihoa siitä kohdasta, johon teippi on tarkoitus kiinnittää. Katkaise teipistä muutaman sentin mittainen pätkä ja aseta teippi vaatteeseen haluamaasi kohtaan. Poista sen jälkeen teipissä oleva suojapaperi ja paina teippi ihoa vasten. Poistaessasi teippiä irrota varovaisesti ensin vaate iholla olevasta teipistä ja vasta sen jälkeen rullaa teippi irti iholta. 
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.